Wat doen wij?

Het Tandheelkundig Diagnostisch Centrum Nederland(TDCN) biedt tandartsen, andere tandheelkundige specialisten en patiënten een mogelijkheid om hoogwaardige diagnostische gegevens van een patiënt te laten maken eventueel gecombineerd met een diagnose en behandelplan.

Met onze werkwijze willen wij service bieden van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid om de kwaliteit van de behandeling te verbeteren.

Het TDCN verricht zelf geen behandelingen.
Het TDCN is gevestigd op de eerste verdieping van de orthodontiepraktijk Orthoweert te Weert.

Missie:

Het Tandheelkundig Diagnostisch Centrum Nederland(TDCN) is opgericht uit de behoefde om state of the art records te verzamelen met de mogelijkheid deze gegevens multidisciplinair te diagnosticeren en te bespreken met als doel de kwaliteit van de behandeling te verbeteren.

Door de beveiligde centrale opslag op internet zijn de gegevens altijd beschikbaar en kunnen de verschillende disciplines op elk gewenst moment en locatie beschikking hebben over de verzamelde patiënten data. Het multidisciplinair overleg gaat snel en efficiënt.

Wie zijn wij?

Professionals van de orthodontiepraktijk Orthoweert:

De initiatiefnemers van TDCN zijn:

  • Floris van Ruyven, orthodontist te Weert
  • Bernard Noothoven van Goor te Arnhem

Deze initiatiefnemers zijn ook de oprichters van Dental Sharepoint .

Dit is een online medium waarop patiëntendata en foto's worden geplaatst.  Dit is ook het medium waarin de diagnoses, behandelplannen en commentaren komen te staan en waar u andere specialisten kan uitnodigen naar de patiëntgegevens te kijken.

 
Anmeldung